Services

 

Bezorgservice 
Laat uw gezondheid (tijdelijk) te wensen over? Hebt u daarbij speciale geneesmiddelen nodig? En kunt u niet zonder specifieke hulp- en verbandmiddelen? Service Apotheek staat ook in moeilijke periodes graag voor u klaar! Met de bezorgservice garanderen wij dat u uw genees- en/of hulpmiddelen op maat en tijdig krijgt geleverd en bieden wij u bovendien een optimale begeleiding. Uw gezondheid is onze drijfveer. Waar nodig zoeken wij in samenspraak met andere zorgverleners naar goede oplossingen voor specifieke problemen.

Bezorgtijden: Uw bestelling wordt een dag na het bestellen tussen 16.00 en 18.00 uur bezorgd op maandag tot en met vrijdag. Nieuwe medicaite en/of spoedmedicatie bezorgen wij dezelfde dag.  

Wilt u gebruikmaken van thuisbezorging van uw genees- en/of hulpmiddelen?
Neem dan contact met ons op via 077 472 31 45 of info@st-andreas.nl.

Afhaaltijden medicatie van aangevraagde recepten
Het doel is dat uw medicijnen voor u klaar staan als u in de apotheek komt. Eventuele vragen over het recept kan de apotheek al voor afleveren met de huisarts bespreken.

 Nieuwe recepten

  •  Recepten aangevraagd bij de huisartsen vóór 12.00 uur kunnen in principe vanaf 16.00 uur bij de apotheek in Velden worden afgehaald.
  • Recepten aangevraagd bij de huisartsen na 12.00 uur en vóór 15.30 uur kunnen in principe vanaf 16.00 uur bij de apotheek in Velden worden afgehaald.
  • Uiteraard gelden deze aanvraagtijden ook voor bezorgrecepten. De apotheek gaat deze medicijnen bezorgen tussen 16.00 en 18.00 uur.
  • Krijgt u na een huisartsbezoek een recept mee, dan kunt u dit direct bij de apotheek inleveren. Wij zorgen voor afhandeling in de apotheek in uw aanwezigheid.
  • Ter informatie: het aanbieden van (herhaal) recepten, ook van de specialist, de polytheek, de tandarts en de verloskundige, kan bij de apotheek van 8.30 uur tot 18.00 uur.

Herhaalrecepten
Herhaalrecepten die u voor 12.00 uur aanvraagt bij de huisarts, kunt u in principe de volgende werkdag na 10.00 uur ophalen in de apotheek in Velden.
Het kan namelijk zijn dat we een geneesmiddel niet op voorraad hebben en het voor u moeten bestellen.
We adviseren u niet tot het laatste moment te wachten met het aanvragen van een herhaalrecept, maar dit   2 werkdagen van te voren te doen.
Bezorgen? De dag NA uw bestelling.

Spreekuren 
Wilt u graag meer weten over uw geneesmiddel(en), over uw ziektebeeld of over hulpmiddelen? Kom langs of maak een afspraak voor ons spreekuur. In een persoonlijk adviesgesprek vertellen wij u graag meer over uw genees- of hulpmiddelen en beantwoorden wij al uw vragen.

Spreekuur:
Elke maandagochtend van 09.00 tot 10.00 uur.  

U kunt ook een afspraak met ons maken voor een persoonlijk adviesgesprek.