Over ons

 

In onze Service Apotheek werken de beste farmaceutische experts. Daarom krijgt u in onze apotheek altijd een persoonlijk advies over de medicijnen, hulpmiddelen en zelfzorgproducten die u gebruikt.
Ons team is goed opgeleid en volgt regelmatig nascholingen zodat we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Wij staan graag voor u klaar!

Bent u bekend met onze services?

 • Bezorgservice
  Lukt het u niet zelf naar onze apotheek te komen? Dan bezorgen wij uw medicijnen thuis. Vraag ons naar onze bezorgtijden en de bezorgregio.

 • Gratis inloopspreekuur
  U kunt bij onze apotheker(s) en assistenten altijd terecht met uw vragen. Ons gratis inloopspreekuur is op elke maandag van 9.00 tot 10.00 uur.
  U kunt ook een afspraak met ons maken voor een persoonlijk adviesgesprek.
 • Medicatiebeoordeling
  Bent u ouder dan 65 jaar en gebruikt u meer dan vijf medicijnen naast elkaar? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een medicatiebeoordeling door onze apotheker en uw huisarts.

  Samen met u kijken we of u nog de juiste medicijnen gebruikt, in de juiste hoeveelheden en bespreken we uw wensen en ervaringen. Zo maken we uw medicijngebruik zo makkelijk mogelijk en voorkomen we problemen. Interesse? Neem gerust contact op en vraag of u in aanmerking komt.

 • Incontinentie service
  Niemand praat graag over urineverlies. Terwijl veel mensen hier vragen over hebben. Wat de oorzaak is bijvoorbeeld. Of wat er aan te doen is. Met TENA Consult bieden Apotheek St. Andreas en TENA u het beste advies. Tijdens TENA Consult kunt u met een TENA Continentieverpleegkundige praten over ongewenst verlies van urine of ontlasting. Zij beantwoordt telefonisch of tijdens een spreekuur in onze apotheek uw vragen en adviseert over oplossingen, zodat u in het dagelijks leven kunt blijven doen wat u wilt!

  Heeft u vragen over TENA Consult? Stel ze in de apotheek of ga naar www.tenaconsult.nl. U kunt ook direct contact opnemen met TENA Consult via telefoonnummer 0800 0200364 (bereikbaar op werkdagen van 9.00-17.30 uur).

 • Medicijnenservice Arcen
  Op onze locatie Medicijnservice Arcen bestaat de mogelijkheid om uw medicijnen af te halen en om recepten in te leveren. U kunt uw recepten afgeven tijdens de openingstijden. Tevens kunt u uw recept deponeren in de Receptenbus. Indien u uw recept deponeert op maandag t/m vrijdag vóór 17.30 uur, kunt u uw geneesmiddelen 24 uur later op werkdagen komen halen.

  Op het recept moet vermeld staan:

  • Naam;
  • Adres;
  • Telefoonnummer;
  • Geboortedatum;
  • Plaats van afhalen Medicijnservice Arcen of Apotheek St. Andreas te Velden.

  Tevens is er op deze locatie een beperkt assortiment handverkoop.
  Medicijnservice Arcen, Wal 26, 5944 AW Arcen. Zie ook Openingstijden.

 • Afhaaltijden medicatie van aangevraagde recepten
  Het doel is dat uw medicijnen voor u klaar staan als u in de apotheek komt. Eventuele vragen over het recept kan de apotheek al voor afleveren met de huisarts bespreken.

  Nieuwe recepten

 •  Recepten aangevraagd bij de huisartsen vóór 12.00 uur kunnen in principe vanaf 16.00 uur bij de apotheek in Velden worden afgehaald.
 • Recepten aangevraagd bij de huisartsen na 12.00 uur en vóór 15.30 uur kunnen in principe vanaf 16.00 uur bij de apotheek in Velden worden afgehaald.
 • Uiteraard gelden deze aanvraagtijden ook voor bezorgrecepten. De apotheek gaat deze medicijnen bezorgen tussen 16.00 en 18.00 uur.
 • Krijgt u na een huisartsbezoek een recept mee, dan kunt u dit direct bij de apotheek inleveren. Wij zorgen voor afhandeling in de apotheek in uw aanwezigheid.
 • Ter informatie: het aanbieden van (herhaal) recepten, ook van de specialist, de polytheek, de tandarts en de verloskundige, kan bij de apotheek van 8.30 uur tot 18.00 uur.

  Herhaalrecepten
  Herhaalrecepten die u voor 12.00 uur aanvraagt bij de huisarts, kunt u in principe de volgende werkdag na 10.00 uur ophalen in de apotheek in Velden. Het kan namelijk zijn dat we een geneesmiddel niet op voorraad hebben en het voor u moeten bestellen. We adviseren u niet tot het laatste moment te wachten met het aanvragen van een herhaalrecept, maar dit   2 werkdagen van te voren te doen. Bezorgen? De dag NA uw bestelling.